Patrick Hallink “Wij gaan een schop steken in de stadstuinbouw en het fantastische restaurant op Park Achterhoek!”

“Ik heb zin in de lente, omdat wij dan een schop gaan steken in de stadstuinbouw en het fantastische restaurant op Park Achterhoek!”

Afgelopen week spraken wij met Patrick Hallink van Bijzonder Gewoon, die met volle enthousiasme sprak over zijn bijdrage aan Park Achterhoek, de stadstuinbouw en de horecagelegenheid.

“Wat ik zie op Park Achterhoek over anderhalf jaar? Een weelderige moestuin, waar jong en oud, schoolgaande kinderen, mensen die in verzorgingshuizen wonen en een grote groep vrijwilligers allen dagelijks kunnen werken en eten in de stadstuinbouw” aldus Patrick. “Maar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of jongeren die een goede dagbestedingsplek zoeken, zijn méér dan welkom op ons park!”

De stadstuinbouw op Park Achterhoek biedt alle deelnemers de mogelijkheid om lokale en biologische geteelde producten te produceren die door henzelf of door passanten van de horecagelegenheid op het park, kunnen worden geproefd.

Daarnaast wordt de huidige boerderij op Park Achterhoek verbouwd tot horecagelegenheid en ontmoetingsplek. “Wij hebben straks op Park Achterhoek een prachtige kas, met een bakkerij daarbinnen. En als klap op de vuurpijl; een fantastisch restaurant. Wij nodigen iedereen straks van harte uit om bij ons te komen kijken!”